Henkilörekisteriseloste

Henkilörekisteriseloste

 

Henkilötietolain (523/99) 10§ mukainen REKISTERISELOSTE

 

1. Rekisterinpitäjä
Nimi: Helsingin Työväen Pursiseura ry (Y-tunnus 0217242-0)
Osoite: PL 65, 00811 Helsinki
Muut yhteystiedot: Johanna Vuorensyrjä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö
Nimi: Aatos Kiiveri, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

3. Rekisterin nimi
Helsingin Työväen Pursiseura ry:n jäsenrekisteri (Suuli)

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Jäsenrekisteriä pidetään yhdistyslain 11 pykälän vaatimana. Lisäksi rekisterin tietoja käytetään HTPS:n jäsenpostituksiin
Jäsenmaksujen, venepaikkojen, telakkapaikkojen sekä maksullisten tuotteiden ja palvelujenlaskutukseen Toimihenkilöroolien määrittelyyn 
Vakuutusten edellyttämien toimintatietojen ylläpitoon ja seurantaan

 

5. Rekisterin tietosisältö
Jäsenen henkilötiedot: nimet, osoitetiedot, puhelinnumero(t), sähköiset yhteystiedot, syntymäaika, henkilötunnus, sukupuoli, koulutus, ammatti, ISAF-numero.
Jäsenyystiedot: jäsenluokka, jäsennumero, liittymispäivä, koontijäsenyys, jäsenmaksutiedot, toimihenkilöroolit, luottamustoimet, koulutusohjelman mukaiset kurssit ?, muut tutkinnot tai pätevyydet?, venetiedot, tietojen luovutuskielto.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet
HTPS ry:n jäsenrekisterin käyttäjät pitävät jäsen- ja venerekisterin ajantasaisena. Jäsenet ilmoittavat itse osoitteenmuutokset rekisterin käyttäjille, jotka päivittävät nämä tiedot HTPS ry:n käyttöön. Henkilöt voivat myös itse päivittää omia yhteystietojaan ja ISAF-numeronsa.
Kurssien kouluttajat toimittavat tiedot kurssilaisista. HTPS määrittelee itse rekisterin pääkäyttäjät, jotka pitävät rekisterin ajantasaisensa.
Luottamushenkilöille määritellään roolin mukainen käyttöoikeus rekisteriin.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousaluee ulkopuolelle

Osoitetietoja luovutetaan Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n lehden postitusta varten teknisenä tallenteena. Venerekisteritiedot luovutetaan vuosikirjaa varten teknisenä tallenteena.
Hallituksen erillisellä päätöksellä voidaan yhteistyösopimus kumppaneille luovuttaa osoitetietoja teknisenä tallenteena, pois lukien tietojen luovutuskiellon ilmoittaneiden tiedot.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Jäsentiedot säilytetään luottamuksellisina ja vain jäsenpalvelua hoitavat henkilöt voivat käsitellä henkilötietoja. Rekisteri on suojattu salasanoilla ja rekisteriä käyttävien henkilöiden käyttäjäoikeudet on rajattu henkilön tehtävien mukaan. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteritiedot sijaitsevat on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein. Rekisteristä otetaan säännönmukaisesti varmuuskopiot.

 

Facebook Suomen Purjehdus ja Veneily Työväen Urheiluliitto ry