Avoimet jollatreenit keskiviikkoisin elokuussa

Keskiviikkoina 23.8 ja 30.8. kello 17.30–19.30 on jollatreenien yhteydessä myös kaikille 7–15-vuotiaille ensikertalaisille ja aloittelijoille suunnattu, maksuton lajikokeiluilta. Et tarvitse omia purjehdusvarusteita mukaan, ainoastaan sään mukaisen ulkoiluvaatetuksen ja reippaan mielen sekä kiinnostuksen oppia uutta. EasySport-toiminnassa keskitytään yhteiseen liikunnalliseen harrastukseen, johon kuka tahansa voi osallistua taidoista riippumatta. 

Avoimiin treeneihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, joten pyydä kaverisikin mukaan keskiviikkoisin kokeilemaan purjehdusta!

Lue lisää ja tule mukaan!

Junnuillat alkavat

Juniorikausi 2017 käynnistyy Pyysaaressa keskiviikkona 3.5. klo 17.30 jolloin tutustumme toisiimme sekä varusteisiin ja välineisiin. Junnuillat jatkuvat senjälkeen 15.6. asti joka maanantain ja keskiviikko klo 17.30. Junnuiltojen ohjelmassa on ensijaisesti purjehdusta. Aloittelijat voivat harjoitella purjehduksen perusteita ohjaajien avustuksella ja aktiiviharrastajille järjestetään erilaisia harjoituksia. Lisätiedot nuorisotoimikunnan jäseniltä.

Junnuillat 2017

Junnuiltojen ohjelmassa on ensijaisesti purjehdusta. Aloittelijat voivat harjoitella purjehduksen perusteita ohjaajien avustuksella ja aktiiviharrastajille järjestetään erilaisia harjoituksia. Optaripurjehduksen lapsi voi aloittaa jo jopa 6- vuotiaana. Sopiva aloitusikä on optarilla on yleensä 7–12 vuotta ja Zoomilla 13-16 vuotaa. Purjehdus on yhtä helppo harrastus aloittaa kuin mikä tahansa muu urheiluharrastus!

Aloittelija ja harrasteryhmien kausimaksuun sisältyy myös valmennus valituissa haastaja-tason kilpailuissa, niille jotka haluavat kokeilla kilpapurjehdusta. Tavoitteellisempaan lajiharjoitteluun optimisti tai Zoom8 jollilla pääsee osallistumaan valmennusryhmissä joita järjestetään yhteistyössä muiden East Side Sailign Teamin seurojen kanssa. Kysy lisää valmennusryhmiin osallistumisesta seuran junioripäälliköltä. Valmennusryhmäläiset voivat osallistua yhdessä myös eri tasoryhmille suunnattuihin kilpailuihin.

Juniorikausi 2017 käynnistyy Pyysaaressa maanantaina 8.5. klo 17.30 jolloin tutustumme toisiimme sekä varusteisiin ja välineisiin. Junnuillat jatkuvat senjälkeen 15.6. asti joka maanantai ja keskiviikko klo 17.30.

Junnillat alkavat normaalisti klo 17.30 ja kestävät noin klo 19.30–20.00 asti. 

Kesäloma- ja leiritauon jälkeen jatkamme purjehduksia maanantaisin ja keskiviikkoisin 2.8. Päätämme kauden 29.9. Lipunlaskun yhteydessä on kauden päätöstilaisuus ja vuoden juniorin palkitseminen.

Ilmoittautuminen junnuiltoihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin taphtuu nimenhuudossa htps.nimenhuuto.com. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia nimenhuutoon, ilmoita asiasta junioripäällikölle. Muistathan ilmoittautua etukäteen ja olla ajoissa paikalla.

 

Valmennusryhmät

Seuran jäsenenä voit harrastaa kilpapurjehdusta huipputasolle asti. HTPS järjestää Pyysaaressa harrastetason ohjausta vihreälle (aloittelijat ja vähän purjehtineet) sekä siniselle (enemmän purjehtineet harrastajat ja haastajatason purjehtijat) ryhmälle niin Optimisti kuin Zoom8 jollilla.

Aktiivisesti kilpailemisesta kiinnostuneille on tarjolla ESST:n yhteiset valmennusryhmät optimistijollien kadetti- ja ranking-purjehtijoille, sekä Zoom8 purjehtijoille.

Kysy lisää valmennusryhmistä junioripäälliköltä.

 

 

Junnukalenteri

tammikuu 2020
M T K T P L S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Ei tapahtumia

 

Facebook Suomen Purjehdus ja Veneily Työväen Urheiluliitto ry