Lasten Purjehduskoulu

HTPS järjestää Lasten Purjehduskoulun päiväleirit Pyysaaressa kesäkuun ensimmäisellä ja toisella viikolla. Leirit sopivat niin vasta-alkajille ja perusteet jo omaaville.

Lasten PurjehduskouluLasten purjehduskoulussa opitaan hallitsemaan purjejollaa itsenäisesti ja samalla saadaan hienoja kokemuksia luonnonläheisestä sekä monipuolisesta lajista. Kalustona kursseilla käytetään Optimisti- ja Zoom8-jollia.

Lasten purjehduskoulu on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseurojen konsepti, jonka tavoitteena on järjestää korkealaatuista purjehduksen alkeisopetusta ympäri Suomen. Lasten purjehduskoulussa taitoja opetetaan turvallisessa ympäristössä koulutettujen ohjaajien opastuksella. Lasten purjehduskoulun tavoitteena on että kurssin päätteeksi osallistuja on suorittanut SPV:n jollapurjehtijan vihreän taitomerkin. Vihreän taitomerkin kriteerit löytyvät Junioripurjehtijan harjoituskirjasta.

Lue lisää uudistuneesta Lasten Purjehduskoulu konseptista Lasten Purjehduskoulun uusilta sivuilta

Ohjaajina leireillä ja valmennuksissa toimivat SPV:n Junioriohjaajan koulutuksen käyneet nuoret sekä aikuiset. Nuoret ohjaajat ovat entisiä optimisti- ja zoom8-jollapurjehtijoita. Alkeiskurssin suorittaneet lapset ja nuoret voivat jatkaa harrastusta osallistumalla seuran viikoittain järjestämiin harjoituksiin. Harrastuksessa edistyessä voi osallistua myös eri tasoryhmien valmennusryhmiin ja kilpailuihin yhdessä seurakavereiden kanssa.

Ilmoittautuminen HTPS:n päiväleireille Pyysaareessa tapahtuu East Side Sailing Teamin sivustolla. Päiväleirin hinta on HTPS:n jäsenille 250 € ja muille 275 €, joka sisältää liittymisen seuraan, 1.vuoden jäsenmaksun, SPV:n jäsenyyden ja jäsenlehden, purjehtijan vakuutuksen, sekä oikeuden osallistua seuran viikkoharjoituksiin. Pursiniemen perinteisen kesäleirin ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä lomakkeella, katso lisää kohdasta Junnuleiri.

East Side Sailing Team on kahdentoista itä-helsinkiläisen, sipoolaisen sekä vantaalaisen pursiseuran ja venekerhon yhteenliittymä.  Se tarjoaa toimialueellaan korkeatasoista purjehdusopetusta sekä -valmennusta lapsille ja nuorille. Toiminta koostuu itäisen Helsingin vesialueilla järjestettävistä kursseista, harjoituksista, valmennuksesta ja kilpailuista.

Junnukalenteri

helmikuu 2020
M T K T P L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Ei tapahtumia

 

Facebook Suomen Purjehdus ja Veneily Työväen Urheiluliitto ry